VERANTWOORD UITBLINKEN, MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een actueel thema waar ook in deze tijden veel aandacht aan wordt besteed. Maar wat betekent dit voor u?

Als Van Voorst Consult begrijpen we deze vraag en helpen u graag dit thema positief neer te zetten. Als Van Voorst Consult zijn wij onder andere lid van MVO-Nederland. Maar wat kunt u met MVO om uit te blinken in uw vakgebied en branche?

De NEN heeft in samenwerking met Agentschap NL en MVO Nederland een MVO-scan opgesteld conform de ISO 26000. Hoe ver bent u met de MVO-implementatie? Hiervan hebben wij u onlangs op de hoogte gebracht via een nieuwsbericht.

Nu is dit een vrij basis uitkomst. U scoort goed of wat minder. Wilt u concreet horen hoe uw MVO-prestaties te verbeteren dan gaan in gesprek. Dit betekent niet meteen dat we met u een norm zullen implementeren en certificeren. We beginnen met uw MVO-beleid en directe betrokkenheid met uw omgeving. U merkt hiermee vanzelf welke wensen uw betrokkenen hebben om als bedrijf verder te gaan met MVO.

Voor meer informatie of een oriënterend gesprek, neem gerust contact op. We helpen u graag verder.