Wij komen graag langs
voor een vrijblijvend adviesgesprek!

#kennismaking

Wilt u weten wat Van Voorst Consult voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Alle relaties in het leven beginnen met een eerste kennismaking. Wij stellen ons als Van Voorst Consult graag aan u voor en zijn zeer benieuwd naar uw wensen en dromen. Groeien, een certificaat behalen, uw bedrijfsproces optimaliseren, bestaande certificering efficiënter inrichten? Tijdens een ontmoeting leren we elkaar tenslotte het beste kennen.

 

#kennismaking

Plan uw adviesgesprek

Wilt u weten wat certificering met zich meebrengt? Plan dan middels het formulier hieronder uw adviesgesprek in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op om de afspraak rond te maken. Hebt u eerst nog vragen? Belt u dan met 06-54 20 13 35. Wij staan u graag te woord!

Voorkeursdag
Voorkeursdag:
Voorkeursdagdeel
Voorkeursdagdeel:

#voorbereiding

Handig om te weten: Voorbereiding op het adviesgesprek

Na afloop van het adviesgesprek ontvangt u van ons een advies op maat, vergezeld van een praktisch en hanteerbaar stappenplan. Dit plan wordt betekenisvoller als u voorbereid het gesprek in gaat. Enkele zaken die wij graag van u zouden willen weten:

  • Welke certificering wilt u behalen en op welke termijn?
  • Hoe ziet de structuur van uw organisatie eruit: managementlagen, medewerkers, processen, taken & verantwoordelijkheden?
  • Welke medewerkers zullen betrokken zijn bij het traject en hoeveel tijd kunnen zij hiervoor vrijmaken?
  • Heeft u procesbeschrijvingen, werkinstructies, checklisten of een soort organisatiehandboek wat we als basis / input kunnen gebruiken?
  • Heeft u al certificeringen of verwacht u deze in de nabije toekomst te willen oppakken? Wij voegen deze bij voorkeur samen tot één managementsysteem / werkwijze.

Het adviesgesprek van onze adviseur duurt gemiddeld een uur. Omdat wij weten dat u meer te doen hebt dan ons te woord staan is, komen wij gelijk ter zake. U vertelt ons wat voor ondersteuning u zoekt en wij vertellen u in het kort waar Van Voorst Consult voor staat en hoe we uw gewenste doel kunnen bereiken.

 

Bedankt voor het organiseren van de audits (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA** en RI&E). Je hebt ons heel goed geholpen!

Murat Koedanetov, Arkoil Technologies Nederland