Bewijs van vertrouwen

Begeleiding op hoofdlijnen: nooit teveel betalen

U ontvangt onze EasyTool manual. Hiermee voldoet u aan alle eisen van de norm. U kunt hiermee zelf aan de slag. Wij helpen u waar gewenst, zo betaalt u nooit teveel.

Voor wie is Begeleiding op Hoofdlijnen?

Begeleiding op Hoofdlijnen geeft u als ondernemer optimale vrijheid. Deze dienst is voor u geschikt als u een norm of certificering wilt behalen, maar dat grotendeels op eigen kracht wilt doen. Wij weten wat er nodig is voor certificatie. U weet zelf het beste waarbij u onze hulp kunt gebruiken en waar er ruimte is punten zelf op te pakken. Daarom kunt u onze adviseur inzetten, precies zoals u dat zelf wilt. Samen met u zoeken we de manier waarop wij onze uren het meest efficiënt kunnen besteden.

Hoe werkt Begeleiding op Hoofdlijnen?

Een Begeleiding op Hoofdlijnen-traject begint gewoonlijk met een kennismakingsgesprek. Daarin vertelt u ons meer over uzelf, uw bedrijf en de doelen die u wilt behalen. Wij vertellen wat de minimale eisen van de norm zijn, waarbij u aangeeft waar u onze hulp gebruiken kunt en wat u graag zelf wilt regelen om de certificering te behalen. Dit kennismakingsgesprek is geheel gratis.

Aan de hand van dit gesprek maakt de adviseur van Van Voorst Consult een inschatting van de benodigde uren. Met deze inschatting weet u waar u maximaal aantoe bent en hiermee maken we een passende werkplanning. Standaard maken wij hier geen vaste prijs van, , u betaalt alleen de gemaakte uren. Doet u veel zelf, dan kan de benodigde aantal uren dus lager uitkomen dan de gemaakte inschatting. U ontvangt onze gehele manual-systematiek zodat u dit zelf eigen kunt maken voor certificering. Wij ondersteunen waar gewenst. Hebt u ons meer nodig dan van tevoren ingeschat? Dan maken wij een uurtje meer. Is er minder behoefte aan de hulp van onze adviseur? Dan schakelen wij een tandje terug en scheelt het u dus in de investering.

Wat kost Begeleiding op Hoofdlijnen?

Ons uurtarief voor een adviseur van Van Voorst Consult ligt vast, wij weten zeker dat onze efficiënte werkwijze dit dubbel en dwars waard is. Maar de inzet van de uren is flexibel. Daarom is het bedrag dat u voor Begeleiding op Hoofdlijnen betaalt afhankelijk van de door u gewenste inzet/ondersteuning. Maak met ons een afspraak voor een inschatting van de kosten of vul ons contactformulier in.

30 Jaar ervaring

Welke begeleiding kiest u?

Begeleiding op hoofdlijnen

Ideaal wanneer u het certificaat op -grotendeels- eigen kracht wilt behalen. Van Voorst Consult neemt een voornamelijk adviserende rol aan. Dit bespaart kosten en geeft u kennisoverdracht zodat u het systeem na certificering zelf kunt beheren.

Lees meer

Advies en ondersteuning

Onze benadering is gebaseerd op een naadloze combinatie van professioneel advies en praktische ondersteuning. Wij nemen de rol aan van enthousiaste katalysator, en in nauwe samenwerking met u zetten we gezamenlijke acties in gang.

Lees meer

Volledig ontzorgen

U schakelt ons volledig in. Handig wanneer u krap in tijd zit. Onze adviseur neemt zoveel mogelijk uit handen zodat u het certificaat soepel behaald en behoudt. Wij ontzorgen u zodat uw organisatie kan doen waar zij goed in is.

Lees meer

Laten we kennis maken!

Van Voorst Consult helpt, als kennispartner, ondernemers met de implementatie van kwaliteitsmanagement en certificering op een werkbare en effectieve wijze. Heeft u een vraag of reactie voor Van Voorst Consult? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via het formulier.