Ontmoet de adviseurs achter Van Voorst Consult

Onze mensen geven antwoorden. We snappen jouw ondernemersvragen en helpen je door het proces heen. Liefst in een werkbare setting (ook tijdens de implementatie). Dat doen we door veel te luisteren, te kijken en mee te denken. Naast je te staan. Onze systematiek of aanpak geeft een efficiënte structuur om, vanuit vakmanschap, kwaliteitsmanagement als strategisch onderdeel te embedden in de hele organisatie. ‘Uitvoerbaar’, ‘eigen’ en ‘begrijpbaar’ maken op de werkvloer. Zodat iedereen er mee kan werken. De bedrijfsvoering efficiënter maken. Vastleggen. Inzicht geven.

Wie is wie

Onze mensen maken het behapbaar en vinden altijd oplossingen. Met onze kennis en jouw vertrouwen. Ontmoet ze hier. Van Voorst Consult. Bewijs van vertrouwen.

Onze administratieve duizendpoot. Annemieke draagt zorg voor een correcte facturering en (financiële) administratie. Altijd vrolijk en actief. Geniet van haar man en kinderen, en bezig zijn op hun agrarisch bedrijf.

Annemieke Scholman(Fin.) administrateur

Dronten

Valentijn heeft een passie voor verbetertrajecten en het inspireren van mensen. Zijn ervaring in verschillende start- en scale ups weet hij effectief in te zetten voor uw organisatiegroei of certificeringstraject. Naast een stevige wandeling is Valentijn graag bezig met ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, technologie, auto’s of een combinatie van bovenstaande.

Valentijn van der LaanAdviseur

Utrecht

Dennis LeuveringSenior adviseur

Mierlo

Henri MolenaarSenior adviseur

Veghel

Astrid KuipersAdviseur

Apeldoorn Contact details

Chantal DamenAdviseur

Panheel, Limburg Contact details