Bewijs van vertrouwen

Een aanpak die kenmerkend is voor
Van Voorst Consult

Van Voorst Consult heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties naar certificering. Met die ervaring hebben wij een aanpak ontwikkeld die kenmerkend is voor Van Voorst Consult. De Van Voorst Consult-aanpak kenmerkt zich altijd door een praktische en vakkundige insteek. Onze adviseurs weten waar zij het over hebben en doen in overleg met u datgene wat nodig is om u via de kortste route naar certificering te helpen. Onze kennis is altijd up-to-date omdat wij regelmatig contact hebben met certificerende instanties als TüV, EBN, DNV, Kiwa, SGS, BSI en BVQI.  Zo weten wij exact de verschillen in kijk op certificering en kunnen wij u optimaal adviseren welke partij aansluit bij uw organisatie en bedrijfsvoering.

Drie logische stappen maken onze werkwijze tot een succes:

30 Jaar ervaring

Hoe kunnen wij u het best helpen?

Begeleiding op hoofdlijnen

Ideaal wanneer u het certificaat op -grotendeels- eigen kracht wilt behalen. Van Voorst Consult neemt een voornamelijk adviserende rol aan. Dit bespaart kosten en geeft u kennisoverdracht zodat u het systeem na certificering zelf kunt beheren.

Advies en ondersteuning

Onze benadering is gebaseerd op een naadloze combinatie van professioneel advies en praktische ondersteuning. Wij nemen de rol aan van enthousiaste katalysator, en in nauwe samenwerking met u zetten we gezamenlijke acties in gang.

Volledig ontzorgen

U schakelt ons volledig in. Handig wanneer u krap in tijd zit. Onze adviseur neemt zoveel mogelijk uit handen zodat u het certificaat soepel behaald en behoudt. Wij ontzorgen u zodat uw organisatie kan doen waar zij goed in is.

Samenwerken aan
Kwaliteits­management:
Van Normen tot Certificering

Deze klanten gingen u voor

Onze bewezen aanpak heeft talloze organisaties geholpen om met succes te navigeren door complexe normen, certificeringen te behalen en kwaliteitsmanagement te integreren in hun bedrijfsprocessen. Enkele van onze trotse partners die u voorgingen, variërend van verschillende sectoren, hebben met ons samengewerkt om kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. Ontdek hun verhalen en ontdek hoe ook uw organisatie kan gedijen met Van Voorst Consult.

LEES KLANTVERHALEN

“Jullie zijn niet het goedkoopst maar alle afspraken worden netjes nagekomen. Ik ben blij met jullie inzet.”

Willem van Tongeren - Koninklijke Bibliotheek

“De makelaar was zeer professioneel, behulpzaam en efficiënt. Ik ben zeer tevreden met de diensten.”

Willem Zwart - Media Markt

“De makelaar was zeer professioneel en behulpzaam. Ik zou hem zeker aanbevelen aan anderen.”

Willem Anders - Spankracht Ontwerpers

1.328

Klanten

In de afgelopen 30 jaar hebben wij met veel klanten samengewerkt. Veel van onze klanten zijn terugkerend!

217

Jaar

Ons enthousiaste team heeft gezamenlijk al meer dan 183 jaar ervaring!

8.6

Klantcijfer

We zijn er trots op dat onze klanten ons werk waarderen en ons een mooi cijfer geven.

"Impact is elke dag zichtbaar"

Bij Van Voorst Consult zijn we trots op onze toegankelijke werkwijze en behaalde resultaten, waarvan de impact elke dag zichtbaar is in onze praktische en doelgerichte aanpak.

We hebben met talloze organisaties samengewerkt en hebben gezien hoe onze expertise heeft bijgedragen aan het vereenvoudigen van complexe normen, het behalen van certificeringen en het integreren van kwaliteitsmanagement in hun bedrijfsprocessen.