Reacties van klanten zijn hét 'bewijs van vertrouwen'.

Daar doen wij 't voor!

Van Voorst Consult (Lambert Scherrenburg) heeft ons tijdens het proces voor het behalen van ISO 9001:2015 geadviseerd en heeft dit zeer goed gedaan.

Met Van Voorst Consult kun je rekenen op vakkundig advies, uitstekende communicatie en een fijne, effectieve samenwerking.

Leroy van den Enden, Onlinevanstart

Bedankt voor het organiseren van de audits (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA** en RI&E). Je hebt ons heel goed geholpen!

Murat Koedanetov, ARKOIL Technologies Nederland

We hebben de audit succesvol afgerond zonder aantekeningen! Mede mogelijk gemaakt door jullie inzet. Bedankt!

Nelson Jonker, Regiodienst

De KB, nationale bibliotheek van Nederland, heeft met de professionele inzet van Van Voorst Consult een mooie basis voor een digitaal handboek van de bedrijfsvoeringsprocessen gelegd. Vervolgens is een praktische aanpak voor interne audits voorgesteld, waarmee het handboek levend blijft.

Uit hun bijdrage aan het beschrijven en analyseren van de IST en SOLL met betrekking tot contractmanagement is hun vakkennis en flexibele instelling gebleken. Dit heeft tot een prettige en effectieve samenwerking geleid.

Caroline van Wijk, Koninklijke Bibliotheek

We zijn erg blij met het behaalde resultaat, in één keer naar de CO2-prestatieladder niveau 5! De auditor had in dit onderzoek geen afwijkingen gevonden en gaat ons voordragen voor certificering. We zijn op de goede weg op het gebied van CO2.

Laura Olthof, Invra Plus

Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking die we hebben gehad om het VCA** certificering binnen te slepen! De auditor was 100% tevreden.

Pieta Brand, Loonbedrijf T. van Beijnum

Vandaag hebben we de VCA**-audit gehad en die is gunstig verlopen. We voldoen aan de criteria en er komt een positief advies. De samenwerking met Van Voorst Consult is als zeer prettig en deskundig ervaren.

Willem van der Kooij, Gebouwenpartners

Mede door de professionele en praktische inzet van Van Voorst hebben we in een korte tijd de hele organisatie kunnen bewegen om drie certificaten in één keer in te richten en certificeren. Dank voor de waardevolle aanwijzingen en goede samenwerking!

Samuel de Jong, VConsyst

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en bijdrage bij ons ISO 9001-traject.

Paul Sjoerds, Force Company

Hartelijk bedankt voor jullie snelle en goede begeleiding! Namens de auditor de complimenten voor het praktische VCA-handboek. Van Voorst Consult heeft hiermee hun kindje aan ons gegeven, die wij groot gemaakt hebben als ons VCA-systeem.

Michel de Beer, MDB Networks

VCA is een succes te noemen. Het loopt prima, weinig werk aan.

Rob Valent, Applied Tech Systems

Vanuit de vorige werkgever hadden we ervaring met een adviseur met veel wol en weinig daden. Jullie kwamen over als praktisch. Snel hebben we de VCU-punten doorgewerkt om klaar te zijn voor certificering. Goede tips ontvangen om VCU in de bestaande werkwijze te integreren. Niet de adviseursuitstraling (duur pak met stropdas). Kortom zeer tevreden over het praktisch optreden van de adviseur om snel en zonder poespas naar de certificering te gaan.

Martijn Verheijen, Personeel uitzenders

Van Voorst Consult, complimenten voor het handboek. Het werkt! Doel behaald!

Abdel Razak Chrou, Bossche Nova BV

We zijn erg tevreden over jullie. Van Voorst Consult is niet de goedkoopste, maar wel zeer efficiënt en de afspraken worden netjes nagekomen. Ik gebruik jullie inzet graag als het nodig is.

Willem van Tongeren, Hemubo

Ik wil jullie bedanken voor de goede ondersteuning bij het ISO-22000-traject. Ton heeft geweldig inspanning voor ons geleverd. Alle betrokkene waren heel blij met zijn samenwerking. Nogmaals bedankt.

Maria Malinovski, Schoeller Arca Systems

Voor mij was dit RI&E-project erg leerzaam en ik kijk er met plezier op terug. Ik wil je dan ook graag bedanken voor de prettige samenwerking! We spreken elkaar vast nog eens. Wat mij betreft tot ziens!

Patricia Janssen, Personele administratie Het Middelpunt

Hierbij willen Erwin en ik je nogmaals bedanken voor de prettige begeleiding in het VCA-project.

Victor Moledo, Victor & Wijtman Begraafplaatswerken

Laten we kennis maken!

Van Voorst Consult helpt, als kennispartner, ondernemers met de implementatie van kwaliteitsmanagement en certificering op een werkbare en effectieve wijze. Heeft u een vraag of reactie voor Van Voorst Consult? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via het formulier.