Bewijs van vertrouwen

Precies weten waar de grondstoffen vandaan komen.

Vakgebied: Kwaliteit

Uw klanten vragen steeds meer naar aantoonbaarheid van uw kwaliteit. U weet dat uw organisatie samen met de leveranciers en partijen rondom u een keten zijn. Ieder schakeltje is een onderdeel van de kwaliteit en kan het eindresultaat schaden. Hoe krijgt u daar grip op? Hoe houdt u alles onder controle zónder te verzanden in een starre werkwijze? Praktisch en aantoonbaar?

Van Voorst Consult begeleidt uw organisatie bij het opzetten en benutten van doelmatige kwaliteitssystemen. Normen als ISO 9001:2015 kunnen hierbij een hulpmiddel zijn. Aantoonbaarheid van kwaliteit aan uw klanten is tenslotte belangrijk.

Een papiertje aan de muur is niet het doel op zich, het is wel de kroon op uw inspanningen. Het maakt aantoonbaar dat u levert wat is afgesproken. Wij helpen u graag dit certificaat te behalen in een samenwerking en taakverdeling die u wilt. Ons motto typeert onze aanpak: ontzorgt bij certificering, versterkt in bedrijfsvoering!

Normen voor kwaliteit

Onderstaand de kwaliteitsnormen.

Uw administratieve organisatie goed en efficiënt ingericht

U groeit als bedrijf. Maar kan uw administratieve organisatie die groei aan? Soms is het goed als een buitenstaander meekijkt en met u de lijnen uitzet voor een gezonde administratie.

Implementatie van ISO 9001 certificering: met de juiste tooling

Een ISO 9001-certificering vraagt inspanning, maar is voor elk bedrijf te doen. Van Voorst Consult zorgt ervoor dat het certificeringstraject soepel en vlot verloopt. Wij ontzorgen u in dit proces.

Brl 6000: Ontwerpen, Installeren Én Beheren Van Installaties

De BRL 6000 serie is de opvolger van BRL 6001. De BRL 6000 regeling geldt voor het ontwerpen, installeren én beheren van installaties, binnen verschillende vakdisciplines.

Nooit meer zorgen over de kwaliteit van je producten?

Vrijblijvend advies