Arbo Milieu 30 juli 2005

VCA Handboek? Easytool!

Kwaliteit moet je doen. Maar wie moet wát doen? Welke medewerker heeft welke taak? Hoe verlopen processen en procedures? Van Voorst Consult ontwikkelde een praktisch en effectief hulpmiddel om dit in kaart te brengen. EasyTool. Ideaal voor het opzetten van een VCA handboek. Iedereen die met Word overweg kan, kan met EasyTool werken. In dit compacte digitale VCA handboek brengt u op een compacte en inzichtelijke wijze de VCA processen in uw organisatie in beeld. Want dat is het uitgangspunt bij EasyTool: niet de (VCA) norm, maar úw organisatie. Moeiteloos kunt u bovendien verschillende zorgsystemen integreren in één systeem.

Met EasyTool hoeven uw medewerkers geen beroep te doen op een papieren VCA handboek. Via het netwerk kunnen zij altijd snel en eenvoudig de meest actuele versie van het VCA handboek raadplegen. Case VCA handboek Een dochteronderneming van een toonaangevend steigerbouwbedrijf wilde voldoen aan de VCA*-norm. Als ‘rode draad’ binnen dit VCA project is gebruik gemaakt van het handige EasyTool hulpmiddel om het VCA handboek compact en praktisch op te zetten. Halverwege het project bleek een zusterbedrijf dezelfde wens te koesteren. Dat mondde uit in een geslaagd combinatieproject. Waarbij voor beide organisaties gebruik is gemaakt van EasyTool om het VCA handboek te integreren. Nog geen zes maanden na de start van het project ontvingen de bedrijven het VCA*-certificaat. Wilt u meer weten over het VCA handboek en wat Van Voorst Consult bij het opzetten van een VCA handboek voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!

Laten we kennis maken!

Van Voorst Consult helpt, als kennispartner, ondernemers met de implementatie van kwaliteitsmanagement en certificering op een werkbare en effectieve wijze. Heeft u een vraag of reactie voor Van Voorst Consult? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via het formulier.