Bewijs van vertrouwen

Arbo & veiligheid: risico's verkleinen en kansen vergroten

Vakgebied: Arbo en Veiligheid

U kent als onderneming uw verantwoordelijkheid richting medewerkers, maatschappij en milieu. U wilt zó ondernemen, dat de kans op fouten of risico’s zo klein mogelijk is. Dat is niet altijd eenvoudig. Van Voorst Consult kan u helpen.

Normeringen als VCA*/**/petrochemie, Safety Culture Ladder en ISO 45001 kunnen pittig of administratief overkomen. Onze klanten zien dit inmiddels anders: als instrumenten waar zij dankbaar gebruik van maken. We begeleiden ook u graag bij het opzetten en benutten van een praktisch arbozorgsysteem met blijvende meerwaarde.

Normen voor Arbo & veiligheid

Onderstaand de normen voor Arbo & veiligheid. Automatisch ingeladen.

17-01-2024

Ongevalsonderzoek

Een ongeval zit in een klein hoekje. Wat te doen, wat eist de arbeidsinspectie? Wij helpen u met het juiste ongevalsonderzoek en -opvolging.

17-01-2024

RI&E Risico inventarisatie & evaluatie

Werkgevers die meer dan 40 uur arbeid per week laten verrichten zijn verplicht een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) uit te laten voeren. Zij moeten (laten) onderzoeken of het werk gevaar kan opleveren of schade kan veroorzaken aan de gezondheid van de werknemers.

17-01-2024

MVK ondersteuning

Bent u VCA of VCU gecertificeerd? Of wilt u uw organisatie hierop certificeren en aan de slag met uw veiligheid, gezondheid en milieu-aspecten? Dan heeft u te maken met MVK ondersteuning.

17-01-2024

ADR veiligheidsadviseur

Werkt uw bedrijf met gevaarlijke stoffen, dan moet u de rol van ADR veiligheidsadviseur invullen. Lees verder over deze rol en hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen.

17-01-2024

VCU voor uw organisatie

U wilt uw arbozorg op orde hebben, of uw klant heeft bij u de wens neergelegd dat u als organisatie VCU-gecertificeerd moet zijn. U heeft hiervoor een VCU-werkwijze nodig, waarin de aandacht voor veiligheid en gezondheid van de medewerker en uitzendkracht centraal staat.

17-01-2024

Veiligheid op de werkvloer met een VCA-bedrijfscertificaat.

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Met het behalen van een VCA-certificaat voor uw bedrijf legt u een goede basis om, iedere dag weer, veilig en gezond aan de slag te gaan binnen uw organisatie.

17-01-2024

ISO 45001 certificering, veiligheid internationaal

ISO 45001 is de internationale norm voor veiligheidsmanagement. Werkt u voor de grotere partijen of wilt u internationaal aan het werk, dan kan het behalen van de ISO 45001-certificering een belangrijke stap zijn. Van Voorst begeleidde al tientallen bedrijven succesvol naar dit certificaat.

17-01-2024

Safety Culture Ladder

Heeft u in een aanbesteding de vraag voor de Safety Culture Ladder (voorheen Veiligheidsladder) ontvangen? Of wilt u uw arbozorg naar een hoger level brengen? Van Voorst Consult ondersteunt u graag met het implementeren van de Safety Culture Ladder

Nooit meer zorgen over de kwaliteit van je producten?

Vrijblijvend advies