Bewijs van vertrouwen

Milieu & MVO: verantwoord ondernemen is eenvoudiger dan u denkt

Vakgebied: Milieu & MVO

People, planet, profit; op de lange termijn de beste mix voor iedere onderneming! Inventariseer de impact van uw bedrijfsprocessen, ga aan de slag met de significante punten en borg de werkwijze in de procesgang.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor elke ondernemer een must. Maar wat is MVO nu? En hoe kunt u hier actief mee aan de slag om ‘de wereld’ maar ook zeker uzelf te versterken?

MVO is te omschrijven als de zorg voor de drie P’s. PeoplePlanet en Profit. Daaraan voegen wij graag de 4e P van Pleasure. Wij vinden het belangrijk dat u plezier hebt in uw MVO beleid, en dit is te realiseren door uw MVO beleid iets te laten opleveren.

Versterkt in bedrijfsvoering

Van Voorst Consult heeft jaren ervaring in het zichtbaar maken van uw MVO-beleid. Denkt u niet alleen aan de communicatie van een MVO-beleid maar ook deze praktisch vormgeven binnen uw bedrijfsvoering. Maar ook uw HRM-beleid, milieuzorgsysteem of begeleiding bij een vergunningstraject en communicatie van alle stakeholders in deze zijn onderdelen van uw zorg voor people, planet en profit.

Wij wijzen u graag de weg hoe dit voor uw organisatie vorm te geven of te laten certificering. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Normen voor Milieu & MVO

Onderstaand de normen voor Milieu & MVO.

MVO-keurmerk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is inmiddels een basisvereiste voor ‘goed’ ondernemerschap. Het geeft u onderscheidend vermogen en stimuleert innovatie. En als u op aanbestedingen inschrijft weet u dat steeds vaker één van de aanbestedingseisen MVO betreft.

Behaal ISO 14001 certificering en maak uw milieuzorg inzichtelijk.

ISO 14001-certificering geeft u de mogelijkheid u te richten op de beïnvloedbare milieuaspecten die voor uw organisatie relevant zijn. Milieuzorg certificeren is voor alle bedrijven te doen! Inventariseer de milieuaspecten van uw bedrijfsprocessen, borg de kritische punten in uw bedrijfsvoering en leg dit vast in een eenvoudig handboek of managementsysteem.

Beklim de CO2-prestatieladder en versterkt uw martkpositie.

Wilt u als bedrijf uw CO2 uitstoten verminderen? Wilt u korting krijgen bij aanbestedingen? Laat u dan certificeren voor de CO2-Prestatieladder. Van Voorst Consult helpt u dit praktisch vorm te geven.

MVO prestatieladder

De MVO Prestatieladder is een praktische vertaling van maatschappelijk verantwoord ondernemen waarmee iedere organisatie aan de slag kan.

Nooit meer zorgen over de kwaliteit van je producten?

Vrijblijvend advies