Van Voorst Consult betrokken bij resultaat

Een middelgroot transportbedrijf vroeg Van Voorst Consult om advies en ondersteuning bij het waarborgen van de kwaliteit. Het bouwen van een solide organisatie en een managementsysteem bleek na inventarisatie nodig om het ISO 9001 certificaat te behalen. Van Voorst Consult voegde de daad bij het woord. Binnen de afgesproken planning was de organisatie klaar voor certificering en werd door BVQI het ISO 9001 certificaat verleend.

ISO 9001 zichtbaar resultaat

De gerealiseerde kwaliteit werd duidelijk zichtbaar. Het schadepercentage aan transportgoederen daalde van 5,9% naar 2,3%. Gevolg: hogere klanttevredenheid, minder rompslomp door schadegevallen en een forse besparing op de verzekeringspremie. Behalve de ISO 9001 certificering heeft dit transportbedrijf samen met Van Voorst Consult inmiddels ook het HACCP- en GMP-certificeringstraject met succes afgerond.

Advies en begeleiding bij ISO 9001

Van Voorst Consult heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van ISO 9001-certificering. Wilt u meer weten over de ISO 9001 en wat Van Voorst Consult op het gebied van ISO 9001-certificering voor úw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!