Deze nieuwe ISO 9001 is ingericht volgens de nieuwe HLS-structuur. Dit maakt intergratie met andere ISO-normen die volgens deze HLS zijn ingericht een stuk eenvoudiger.

EasyRiskTool

Van Voorst Consult heeft zichzelf als doel gesteld u op een praktische en doelgerichte manier te ondersteunen in het opzetten en beheren van uw managementsysteem. Als eerste adviesbureau heeft Van Voorst Consult een complete risicoanalyse tool ontwikkeld op basis van de eisen van de DIS-ISO-9001:2015. Deze tool sluit in zijn geheel aan op de – voor onze klanten bekende – EasyTool systematiek. Praktisch, begrijpelijk en doelgericht.

De EasyRiskTool is gebaseerd op het risicomanagementmodel van ISO 31000 en de HLS-structuur. Zoals u van ons gewend bent worden op praktische wijze alle basisgegevens bij elkaar gebracht en in o.a. een stakeholderanalyse zichtbaar gemaakt. Vervolgens brengen we samen met de betrokken proceseigenaren de kwaliteitsrisico’s in kaart, met de gekozen beheersmaatregelen. Dit levert verfrissende inzichten op over aanwezige risico’s, reeds aanwezige maatregelen, risicobeheersing en verantwoordelijkheden binnen de organisatie.

Advies tot certificering

Voor iedere Van Voorst Consult klant is deze tool geheel gratis beschikbaar binnen onze dienstverlening. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op met Gijsbert van Voorst.

Informatie aanvragen over deze norm?
U kunt ook direct een adviesgesprek aanvragen.

Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek van ongeveer een uur waarin we de tijd hebben om met u door te praten wat u wilt bereiken en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Klik om te zien hoe u zich voor kunt bereiden en om een moment te plannen waarop het gesprek u uitkomt. PLAN EEN ADVIESGESPREK