FSSC Voedselveiligheid 28 september 2012

Felicitaties Voor Alpla Nederland

Van Voorst Consult feliciteert Alpla Nederland met het behalen van het FSSC 22000 certificaat. Alpla Nederland (www.alpla.com) produceert verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie.

FSSC 22000 is een nieuw schema en is een samenstelling van ISO 22000 in combinatie met het basisvoorwaardenprogramma PAS 223 en is gericht op voedselveiligheid.

 

OpĀ www.vanvoorstconsult.nl is meer informatie te vinden over FSSC 22000 / ISO 22000 zowel in de levensmiddelen als m.b.t. verpakkingen. De verschillen tussen deze certificaten hebben we hier toegelicht. Ook hebben wij een vertaling van de basisvoorwaarden PAS 220, ISO 22001 en PAS 223 beschikbaar.

 

Heeft u belangstelling in een vertaling of wilt u meer informatie over begeleiding van uw bedrijf bij certificering kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Laten we kennis maken!

Van Voorst Consult helpt, als kennispartner, ondernemers met de implementatie van kwaliteitsmanagement en certificering op een werkbare en effectieve wijze. Heeft u een vraag of reactie voor Van Voorst Consult? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via het formulier.