Voedselveiligheid
Voor organisaties die actief zijn in de food- en feed-sector, is voedselveiligheid een gegeven. Wetgeving stelt strenge eisen om de productveiligheid en gezondheid van consumenten te beschermen. We merken dat bedrijven hier in de praktijk de nodige stappen in zetten, maar er wordt vaak een verdere structuur of formalisatie vereist. Certificering maakt deze aantoonbaar.
Om voedselveiligheid binnen de voedselketen te waarborgen zijn er meerdere normen, waaronder BRC, ISO 22000, FSSC 22000, IFS en GMP. Samen met wet- en regelgeving bieden deze normen houvast.
Het opzetten van een voedselveiligheidssysteem
Van Voorst Consult fungeert als jouw kennispartner en specialist in de geldende normen en wetgeving. We helpen je organisatie om de relevante norm(en) in een praktische werkwijze en doelgericht voedselveiligheidssysteem te vertalen, op een manier die bij de bedrijfsvoering aansluit.
Normen voor voedselveiligheid
Creëer vertrouwen, maak voedselveiligheid een aantoonbaar onderdeel van je bedrijfsvoering.