Easytool

Onze easytool systematiek: simpel, duidelijk en effectief

Kwaliteit moet je doen. Maar wie moet wát doen? Hoe verlopen processen en procedures? Van Voorst Consult ontwikkelde een praktische en effectieve methode om dit in kaart te brengen: EasyTool.

EasyTool systematiek

Iedereen die met (Microsoft) Office overweg kan, kan met EasyTool werken. In dit systeem/werkwijze brengt u op een compacte en inzichtelijke wijze de processen in uw organisatie in beeld. Want dat is het uitgangspunt bij EasyTool: niet de norm, maar úw organisatie. Moeiteloos kunt u bovendien verschillende (ISO-)systemen (ISO 9001, VCA,  ISO 14001, ISO 22000, etc.) integreren in één managementsysteem.

Met EasyTool hoeven uw medewerkers geen beroep te doen op dikke handboeken. Via het netwerk / uw online werkomgeving / cloud kunnen zij altijd snel en eenvoudig de meest actuele versie raadplegen.

Benieuwd naar een voorbeeldprocedure?

Neem vrijblijvend contact op met onze salesmanager voor een toelichting van onze unieke werkwijze en kijk op uw bedrijfsvoering. Wij laten graag zien hoe we certificering zo effectief mogelijk voor uw organisatie kunnen inzetten.

30 Jaar ervaring

Welke begeleiding kiest u?

Begeleiding op hoofdlijnen

Ideaal wanneer u het certificaat op -grotendeels- eigen kracht wilt behalen. Van Voorst Consult neemt een voornamelijk adviserende rol aan. Dit bespaart kosten en geeft u kennisoverdracht zodat u het systeem na certificering zelf kunt beheren.

Lees meer

Advies en ondersteuning

Onze benadering is gebaseerd op een naadloze combinatie van professioneel advies en praktische ondersteuning. Wij nemen de rol aan van enthousiaste katalysator, en in nauwe samenwerking met u zetten we gezamenlijke acties in gang.

Lees meer

Volledig ontzorgen

U schakelt ons volledig in. Handig wanneer u krap in tijd zit. Onze adviseur neemt zoveel mogelijk uit handen zodat u het certificaat soepel behaald en behoudt. Wij ontzorgen u zodat uw organisatie kan doen waar zij goed in is.

Lees meer

Laten we kennis maken!

Van Voorst Consult helpt, als kennispartner, ondernemers met de implementatie van kwaliteitsmanagement en certificering op een werkbare en effectieve wijze. Heeft u een vraag of reactie voor Van Voorst Consult? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via het formulier.